miercuri, 2 decembrie 2009

Inca un tradator: Ciuhandu

De ce sunt atatia tradatori? Incerc alaturi de cei multi sentimentul trait de bietii oameni care cred, intr-un caz sau altul, in acesti tradatori. Ma gandesc la timisorenii care nu au crezut o secunda ca Ciuhandu se va da cu Ilici Insangeratul, ma uit la actorul Mircea Diaconu si sunt socat in primul rand cat de agresiv apara comunistii, am auzit-o azi pe Doina Cornea care sustinea ca e necesara alianta cu pesedistul Geoana, sustinut de Iliescu, uitati-va la Sibienii cei occidentali ce-au crezut in romanizatul neamt primar, uitati-va la miturile distruse Hurezeanu si Buscu.
Uitati-va la tradatorul Crin care i-a lasat balta pe PNL-isti si nu pot decat sa rad in hohote de toti cei care au crezut in el. De ce? pentru ca e clar ca vorbeste bine dar nu are si nu a avut substanta. Si a venit pe sticla si a spus ca el nu e ca Base, nu e ca Geoana. Ca el nu e de vina pentru ce se-ntampla. Minciunile erau pe fata: a fost ministru si se uita acest lucru, partidul sau a guvernat 4 ani, noii sai aliati au guvernat parca etern... De-asta rad, ca v-ati increzut in vorba lui asa cu am crezut si eu ca tontu' atunci in Constantinescu... Si Crin i-a convins, si s-a lepadat de ei, si a tradat...
Noi suntem si in aceasta zi inchistati in acelasi perpetuu blestem al tradarii si uciderii propriului conducator.
Tradeaza unul dupa altul, rescriu ciclica istorie si-apoi impreuna, manipulati, ii ucidem/inlaturam pe ei, conducatorii. Si devenim parte a tradarii toti cei care nu facem nimic, care nu luam pozitie, care nu luptam cu mizeria, care prin actiune sau inactiune o favorizam.
Spalati-va pe maini de tradarea de tip Ciuhandu, Crin, Buscu, Hurezeanu.

P.S.: daca cineva imi spunea inainte de campanie ca o sa scriu asa de Buscu si Hurezeanu il agresam puternic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu