marți, 8 decembrie 2009

diaspora

Am cateva observatii vis-a-vis de un cuvant vehiculat in ultimele 36 de ore cu atata "pohta": DIASPORA
1. Cei de afara sunt la ceva distanta: atat ca departare geografica, dar mai ales la o distanta de la care sa poata vedea ca adevarati chibiti realele solutii ale jocului. Se stie ca de pe tusa vezi mai bine avand privirea pe tot terenul. Altceva nu mai scriu despre maturitatea votului lor de ieri.
2. "Diaspora ne-a salvat!" Fratilor, cu tot respectul pentru romanii carora nu le e usor acolo si sufera pentru tara: Diaspora s-a numarat ultima. Punct. Daca ultima se numara Delta Dunarii si ieseau de acolo ultimele 10 voturi care sa faca diferenta, acei oameni erau pentru "basesti" eroi si pentru geoaniti niste impuscabili. Nu diminuez rolul Diasporei, clar! Dar e usor fortata teza.
3. In completarea punctului 2 avem si asertiunea antenoida: "in interiorul granitelor geoana a castigat cu 15,000 de voturi". Ca sa o citez pe Cruella de Vil din filmul "101 dalmatieni": "Imbecililor!"
Mai copii, noi votam pe arii geografice? cei din Campia Romana au votul "mai valabil" ca cei din Maramu' sau invers? ESTE VOTUL POPORULUI ROMAN. Si da!, de cand a fost impuscat tatucul tatucului lui geaona, sunt din ce in ce mai multi romani in afara granitelor tarii - dar tot romanii sunt!

Concluzie, pentru imbecilii antenoizi citati de mine: Basescu a castigat alegerile votat o majoritate din electoratul roman prezent la vot. Iar romanul poate vota si pe luna daca are sectie speciala acolo si asta nu inseamna ca votul lui e mai important sau mai putin important.

Si sunt convins, antenoizilor, ca in afara granitelor cuvintele: Patrie, Roman, Romania, Neam au niste valente reale cu sens neindoielnic, mult mai clar decat au pentru geoaniti sau pini sau pecei sau mai stiu eu ce mutanti din spatiul Anteno-Realitatio-Spumic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu