miercuri, 2 decembrie 2009

geoanitii - creaturile cernobilului politic romanesc

prin ingemanarea neutronului de psd cu a neutronului de pnl, prin spargerea atomului lingvistic datorita iradierii cu vangheli, prin catalizarea cu solutii acide de irealitate cu atomi cu masa critica mare si sarcina negativa - patrici si sovi, se degaja o asemenea energie incat se produce in atmosfera radicalizarea totala; datorita acestei bombe numita si bomba antenotomica, atmosfera tarii este iradiata, viciata si distrusa: asa au aparut fiintele deformate, alienate si mutante care se numesc geoaniti

geoanitii se hranesc cu refulari populare, plutesc in miros de petrol amestecat cu trabuc, traiesc in simbioza perfecta cu prostanacii si postacii, isi fac cuiburi in crestet imputit si matretos de comunist, se unduiesc pe meandrele concretului in limbile de lemn. Atentie: nu sunt niste carii, sunt doar niste mutanti.
uneori se combina (acestia, geoanitii) si se inmultesc si dau nastere (parca prin mitoza) la niste pui exagerat de vii(dar cred ca nu ii alapteaza nimeni), care sar cat e ziulica de lunga dintr-un cuib in altul: acestia se numesc sandrii sau gusi. Putinele exemplare studiate confirma teoria ca datorita incrucisarii aceluiasi sange, sandrii si gusii sunt bolnavi incurabil de autism politic.
Forma principala de organizare a geoanitilor: piramida rosie cu baza in forma de stea, cu prostanc lider numit de tatuc.

Din fericire tara este in continuare populata de Romani, radicali si liberi. Romanii rezista atmosferei iradiate, intoxicate si otravite de bomba ireal de antenotomica printr-o adaptare extraordinara a lor: se strang toti in jurul celui mai energic dintre toti si respira deodata, puternic si eficient. Daca in Asia respiratiile corecte sunt multiplii de 4 sau 8, romanii respira in multiplu de 322 - numai asa se indeparteaza ionii iradianti care produc mutatii geoanitice.

Respiratia libera a romanilor, fie ea prin toti porii si morarii doar indeparteaza temporar otrava.

Acesti ioni otravitori nu se anuleaza decat cu infuzie de vot decembrist. Si cum ai nostri au dat sange acum 20 de ani, e timpul sa-i vedem pe geoaniti sangerand. Pana la disparitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu